Mijn huid vind de Hemp & Shea butter heerlijk. S'avonds na mijn werk smeer ik mijn gezicht en handen ermee in en s'morgens een zacht gezicht en handen als resultaat. Dank voor dit heerlijke product.

Wiets

Superfijne 2 in 1 koffiescrub! Voor mij even wennen aan de geur want ik ben geen koffie liefhebben. Maar voor de coffee lovers... die kunnnen hun hart ophalen. Na het afhalen van de scrub blijft er een heerlijke moringa olie achter die meteen je huid voed, dus je hoeft geen andere creme meer te gebruiken voor de verzorging achteraf. Aanrader deze!

Vivian

Momenteel geniet ik het meest van de Cocoa& Shea butter, die een zachte werking heeft op mijn droge huid. Hij heeft een minder vette uitstraling dan de producten die ik hiervoor gebruikte, maar het geeft een stralend resultaat! Daarnaast een leuke meevaller; mijn vriend geniet elke avond enorm van de subtiele chocoladegeur!

I. Kleine Schaars

Ik gebruik de Coffee& Moringa scrub. Deze scrub maakt je huid zacht en voedt de huid. Na het gebruik van de scrub heb je het gevoel dat de huid goed gehydrateerd is. Naast de scrub gebruik ik de Cocoa& Shea butter. Dit product zorgt voor een zachte en soepele huid. Beide producten voelen fijn aan op de huid.

Jessy
SCROLL UP